06 - 2184 2420 info@razstandbouw.nl

Standbouwer (starter)

R.A.Z. Standbouw is een professioneel bedrijf en levert al meer dan 27 jaar standbouw voor diverse Nederlandse en buitenlandse evenementen aan de leukste klanten! Naast de realisatie van standbouw leveren we ook tapijt, verlichting, meubilair en visuals.

WERKZAAMHEDEN

Als (startend) standbouwer werk je zelfstandig of in teamverband aan de verschillende projecten voor onze klanten. Werkzaamheden bestaan onder andere uit voorbereidingen op de werkplaats en het op- en afbouwen van stands op locatie inclusief het leggen van tapijt, timmer- en schilderwerkzaamheden en het ophangen en aansluiten van verlichting.

PROFIEL / JIJ:

  • Hebt bij voorkeur ervaring in de standbouw, maar je bent ook welkom als starter. Motivatie is belangrijker dan ervaring!
  • Kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Bent een echte aanpakker en hebt geen 9-tot-5 mentaliteit
  • Hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Bent in de drukke periodes flexibel inzetbaar
  • Hebt oog voor kwaliteit en werkt netjes en secuur
  • Bent in ieder geval in bezit van rijbewijs B, maar liever nog C-C/E

Werken bij R.A.Z. Standbouw betekent dat je houdt van uitdagingen in een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is!

ARBEIDSVOORWAARDEN

Wij bieden een leuke en afwisselende baan, een goed inwerktraject, aandacht voor persoonlijke groei en een leuk team met een informele sfeer. Het salaris wordt ingeschaald op basis van leeftijd en ervaring volgens CAO Tentoonstellingsbedrijven.

Ben jij die aanpakker waar we naar op zoek zijn? En heb je ervaring in de standbouw of wil je dit graag leren? Reageer dan vandaag nog!

We zien jouw CV en motivatie graag binnen komen op: remco@razstandbouw.nl

Heb je nog vragen? Bel dan gerust even! Remco Zuidema 06-21842420