06 - 2184 2420 info@razstandbouw.nl

Over ons

R.A.Z. Stand- en systeembouw is een servicegericht familiebedrijf met jarenlange ervaring. We werken met een zeer gemotiveerd team waarbij kwaliteit en persoonlijk contact voorop staat.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in de houtbouw. Hierin hebben wij een grote voorraad wanden op verschillende hoogtes en in verschillende kleuren in onze opslag.

U kunt bij ons terecht voor diverse stands:

  • Basis standbouw: Denk daarbij aan het complete pakket ‘standaard standbouw’. De wanden, het tapijt, de frieslijst en de verlichting.
  • Basis Plus standbouw: Vaak kunt u zich, d.m.v. kleine aanpassingen op de basis standbouw, toch onderscheiden van de rest en blijft u binnen een redelijk budget.
  • Maatwerk standbouw: Geheel aan de hand van uw wensen maken we een ontwerp welke past bij uw bedrijfsuitstraling.

Hiernaast kunnen we ook voor de aankleding en de inrichting van uw stand zorgen. Voor belettering, full colour printen, meubilair en elektronische artikelen kunt u bij ons terecht.

Aan welke beurs u ook deelneemt en waar deze beurs ook plaatsvindt, elke keer weer zullen wij zorgen voor een stand met een perfecte uitstraling.

Wanneer u een beurs of evenement organiseert neem dan vrijblijvend contact met ons op voor informatie. Verschillende grote beurzen voorzien wij al geheel van standbouw en alles wat daarbij hoort. Met een professioneel team zetten wij snel en moeiteloos een hele hal voor u vol. Wij verlenen graag onze service aan u en uw deelnemers.

Of het nou gaat om een grote of kleine stand. Een basis of een op maat gemaakte stand. Voor alles wat met standbouw te maken heeft staan wij graag voor u klaar.

Mocht u ergens naar op zoek zijn, maar kunt u dit niet vinden op deze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.