06 - 2184 2420 info@razstandbouw.nl

Wij zijn voornamelijk gepecialiseerd in houtbouw.

Het voordeel hiervan is dat u de wanden kunt gebruiken om iets aan op te hangen d.m.v. een klein spijkertje of nietje. Of het nou gaat om een stand van 6 m² of een stand van 100 m², u kunt hiervoor altijd bij ons terecht.

U kunt bij ons een keuze maken voor een basisstand, basis plus stand of voor een op maat gemaakte stand. Alles op basis van verhuur.

  • Basis standbouw: Denk daarbij aan een compleet pakket ‘standaard standbouw’.
    Wanden gestoffeerd in een basiskleur of geschilderd in kleur naar keuze , tapijttegels in diverse kleuren mogelijk, de frieslijst en de verlichting.
  • Basis Plus standbouw: Vaak kunt u zich, d.m.v. kleine aanpassingen op de basis standbouw, toch onderscheiden van de rest en blijft u binnen een redelijk budget.
  • Maatwerk standbouw: Geheel aan de hand van uw wensen maken we een ontwerp welke past bij uw bedrijfsuitstraling. Ga naar Maatwerk standbouw.

In ons assortiment hebben wij:

  • Gestoffeerde wanden: Deze wanden zijn bespannen met flanel en geven een warme uitstraling. Basiskleuren Zwart, Grijs, Robijn Rood en Bladgroen. De standaard maten van deze panelen zijn 250 cm. hoog x 100 cm breed.
  • Geschilderde wanden: Deze wanden zijn in elke denkbare kleur te schilderen, zodat u geheel in uw huisstijl kunt presenteren. In verschillende hoogtes van 100 cm t/m 500 cm.